21/01/2022

MOSCHINO: Čte se to moskíno!

Italský módní dům Moschino je velký oříšek, už jen kvůli tomu, že spousta z nás nezná správnou výslovnost, takže pro pořádek, čte se to MOSKÍNO

Bude řeč samozřejmě opět o slavných parfémech této značky a o její filozofii, kterou chce předat světu. S čím tedy můžeme počítat? Bude to hodně výstřední. Ikonický parfém má tvar rozprašovače, pomocí kterého leštíme okna, skutečně.






Toaletní voda, která si získala i mé srdce, je na trhu od roku 2015 a při prvním setkání si ji opravdu můžeme splést s typickým rozprašovačem, dokonce má i víčko ve tvaru rozstřikovače. Vůně se jmenuje Fresh Couture a barva vůně je zbarvena do světlé baby blue barvy, jako by chtěla vyjádřit hravost a svěžest čerstvě umytých oken. 

Pokud jste fanoušky citrusů a svěžesti, je to vůně přesně pro vás. Hlava parfému se otevírá kompozicí bergamotu, mandarinko-pomerančového aroma a esencí slang-ylang. V srdci se nám poté otevírá osmanthus, pivoňka a malina. Základ parfému tvoří papuli, dřevité tóny a ambroxan. Tvůrci parfému se podařilo velmi hravou kompozicí vytvořit květinově-ovocnou vůni, která se hodí do svěžích letních dnů.

Vůně Moschino nepatří k těm nejprodávanějším, jako by spotřebitelky nedokázaly ocenit kvalitní a přitom levné vůně, ceny parfémů Moschino se na internetu pohybují okolo 600 až 1000 Kč, navíc v opravdu velkých mililitrážích. Kromě konkrétní vůní Fresh Couture doporučuji i jiné sestry ze stejné řady, zaručuji spokojenost.

-Jana-


 



Žádné komentáře:

Okomentovat