18/02/2022

Coco Mademoiselle: To nejlepší na závěr

 Po řadě článků, jejichž téma se točilo okolo slavných a oblíbených parfémů, přišel čas zakončit sérii tím z nejlepším nejlepšího. Samozřejmě to bude to nejlepší z mého pohledu, ale pokud mnou vybranou vůni již znáte nebo si ji očicháte, budete se mnou jistě souhlasit.

Vůně, která již léta stojí na mém toaletní stolku, je Chanel Coco Mademoiselle. Její klasicky tvarovaný flakon s jemně růžovým parfémem uvnitř dokonale potrhuje mou osobnost. Z jakých ingrediencí se vlastně skládá?



Hlavu tvoří květ pomerančovníku, pomeranč, bergamot a mandarinka. Otevírá se tak lehce trpce díky citrusům, ovšem svěžest, která vás zahalí, se s jiným parfémem nedá srovnat.

Srdci vévodí mimóza, růže, jasmín a ylang-ylang. Ovoce bylo vystřídáno květinami, které více prohloubí vzájemný vztah mezi nositelkou a samotným parfémem. 

Základem Coco Mademoiselle je nakonec pačuli, opponax, bílé pižmo, vanilka a vetiver. Je to směs velmi oblíbených základů, jež se k výrobě parfémů používají a Chanel se k nim stále vrací.

Často jsem slyšela chválu na výběr mého parfému a byla jsem za to vždy velmi ráda. Výdrž parfému v jeho eau de parfum nebo parfum intense je ohromující, jelikož po navonění oblečení cítím vůni ještě týž den i dennásledující. Nevýhodou parfému a vlastně celé značky Chanel je cena, jak v kamenných oficiálních obchodech, tak i na internetu. Průměrná cena se pohybuje okolo 2.000,- až 2.700,-. Avšak nesmutněte, za svou cenu dostanete maximum výkonu zpět. Lidé se budou ptát, čím tak hezky voníte, muži se za vámi budou otáčet a budete si připadat sexy.


-Jana-


Žádné komentáře:

Okomentovat