30/09/2022

Drobné radosti života: Květinové dekorace v podzimním kabátě

 Po období živých nařezaných květin přichází doba dýní, halloweenských strašáků a jiných scary dekorací. Dříve jsem vůbec neměla ráda nějaké dekorace a to z toho důvodu, že jsme doma měli příliš mnoho dekorací, které společně nedávaly smysl. V posledním roce jsem svůj postoj přehodnotila a jakmile vidím něco, co může zkrášlit můj domov, ihned po tom skočím a kochám se pohledem. 

Co je dobré mít na paměti, když dekorujeme a kde nejlépe sehnat dané výrobky, či inspiraci?

1. Inspirujme se od sebe navzájem

Není lepších dekoratérů, než ve vašem okolí, věřte mi! Každý z nás má doma nějakou tu dekoraci, obraz nebo starou fotografii, která rázem promění domov v útulnější místo s odkazem na rodinné dědictví. Prohledejte půdu rodičů nebo známých a ihned najdete to, co může udělat váš domov hezčí.


2. Zlatý Pinterest

Pinterest je záchrana a instantní inspirace, pokud hledáme nějaké tipy na hezčí domácnost. Najdete tu návody, kde vás krok po kroku naučí, jak vyrábět koláže, jak tvořit z různých materiálů a kde můžete svou inspiraci nahrát v podobě fotek, či videí do světa a inspirovat ostatní.

3. Kup si sám

Pro líné nebo pohodlné tvory, jež jsou zbláznění do dekorací, které nabízí běžný trh, jsou tu klasické obchody. Je zajímavé, jak se rozšiřuje nabídka domácího vybavení a dekorací v průběhu času. Dnes už najdete dekorace v klasických obchodech se zaměřením an dekorace, ale i v jiných u kterých byste to nikdy neřekli, jakou jsou H&M. Mimochodem, právě H&M má ty nejkrásnější dekorace, ke kterým se pojí další nej a to, že jsou i ty nejdražší, holt za krásu se platí.

4. Ach ty vůně

Jednou z nejlepších forem krášlení je pálení svíček, spojíme tedy příjemné s užitečným. Co třeba zkusit vůni karamelového latte, nebo čerstvě upečených perníčků? Je to na vás.

Inspirace je nade vše, sdílejme proto své nápady a budujme útulný domov.

-Jana-

Žádné komentáře:

Okomentovat