15/10/2022

Drobné radosti života: Šperky

 Ženské jsou marnivé. Myslím, že to tak skutečně je a já jsem jedna z těch nejmarnivějších. Bez šperků prakticky nevycházím z domova a to ani v tom případě, že jdu vynést smetí. Záleží na tom, mít vytříbený vkus a ozdobit se? Nejstarší šperky byly vyrobeny už před tisíci lety před naším letopočtem a dochovaly se zmínky o tom, jak se provrtávaly mušle. Dnes si to již těžko dokážu představit, ale jistě tyto šperky měly význam pro své nositele a majitele. 

V jakých obchodech a na jakých serverech se dají sehnat šperky za dobrou cenu, abyste neutratili majlant? Dám vám pár tipů?:

1. Klenoty Aurum https://www.klenotyaurum.cz

Jedna z předních českých značek, která je tu už před padesát let, nabízí skvělý sortiment za rozmanité ceny, které jsou i tak trochu vyšší průměr. Nabízí vše od klasických stříbrných a ocelových šperků, až po drahokamy a brilianty. Vyberte si tuto značku, pokud máte chuť podpořit tradiční firmu. Mnoho známých celebrit již bylo tváří této značky, v neposlední řadě třeba Dara Rolins nebo Taťána Kuchařová.


2. Vivantis https://www.vivantis.cz

Server, který skutečně nabízí od kabelky po parfém, jak to říká ve svém reklamním poutači, vám doslova vykouzlí úsměv na rtech. Pokud sháníte dar, který má být šperk, dostanete se na cenu 200,- za úžasné šperky. Nedávno jsem si zde koupila prsten s říční perlou za 270,- a nemůžu se ho nabažit. Vyberete si zde i z velké nabídky hodinek, což mlže potěšit především muže.

3. BeWooden https://www.bewooden.cz

Jestli jste na tradiční materiály, kterým je například dřevo, přijdete si an své na této originální stránce plné šperků ze dřeva. Je libo liščí náušnice? Minimalistický prsten? Dřevěné hodinky? Všechno mají! Před Vánoci si jistě vyberete ze široké nabídky za ceny, které jsou rozdělené podle škály od nejnižších a dostupných po dražší a luxusní. 


Přeji vám příjemný výběr mezi šperky, jež vás mohou ozdobit. Přemýšlejte však nad šperky jako Coco Chanel. Ta říkala, že máme být ve výběru šperků střídmí, pokud jich totiž máme hodině, všimnou si jich, pokud jich nosíme málo, všimnou si právě nás.

-Jana-


Žádné komentáře:

Okomentovat